PALATSI

Monipuolista liikuntaa elämääsi palatsilta!

”Energisempi elämä ja iloisempi arki ovat sinunkin ulottuvillasi.
Ei vaadita kuin ripaus rohkeutta, piirun verran puhtia ja aimo annos asennetta.”

Kuntokeskus Palatsi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikuntavaihtoehtoja kaikille – ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Suuri ja valoisa ryhmäliikuntastudiomme takaa sen, että kaikki halukkaat pääsevät tunneille ilman erillisiä varauksia!

Kattavasta ryhmäliikuntatarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain, niin aloittelevalle liikkujalle kuin vaativammallekin kuntoilijalle. Erinomaisesti varusteltu ja ilmastoitu kuntosalimme kahdessa kerroksessa on aktiivi- sella Palatsi -kortilla käytössäsi joka päivä klo 5-24. Valikoimastamme löytyy myös ainoana Kankaanpäässä Club Virtual spinning -tunteja liikkuvalla elokuvanäytöllä, joka on aktiivisella Palatsi-kortilla käytössäsi
joka päivä klo 5-24.

Lisäksi 2 kertaa viikossa sisäpyöräilytila muuntuu Hot -kehonhuoltotilaksi. Tällöin sali lämmitetään infrapunalamppujen avulla reiluun +30 C:n, missä Pilates, BodyBalance sekä muut kehonhuoltotunnit tuntuvat entistäkin hienomilta kokemuksilta. Palatsilta löytyvät myös koulutetut ammattitaitoiset personal trainerit jotka opastavat sinut turvallisesti tarvittaessa energisemmän elämän alkuun.

PALATSIN YSTÄVÄVIIKKO 10.-16.10.2022

Nappaa ystävä tai vaikka kaikki mukaasi ja tuo heidät tutustumaan veloituksetta Palatsin palveluihin.

Saatte käydä niin monta jumppaa yhdessä viikon aikana tai treenata salilla aina kun vastaanotto on avoinna.

Ma,Ti j...lue lisää