OMISTAJA

Mervi Silvola

Liikunnanohjaaja (Lapin Urheiluopisto), FAF-personal trainer Vierumäki, LesMills BodyPump-, BodyCombat-, BodyAttack-, CXWorx- ja RPM-lisenssit. Zumba-, Piloxing- ja Lavis-lavatanssijumppa-lisenssit. Terveyskunnon testaaja UKK-instituutti, Kuntotestaus pp-ergometrillä Tampereen urheilulääkäriasema,Chiball-, kahvakuula- ja lukuisia muita ohjaajakoulutuksia. Yrittäjän ammattitutkinto (oppisopimuskoulutuksessa)

Pohojalaaset juuret ja murteen omaava intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Peruspositiivinen, liikkeessä pysyvä duracell, joka saa virtaa siitä, kun näkee iloisia ihmisiä ympärillään nauttimassa liikunnan tuomasta hyvästä olosta. Oma intohimo kestävyysurheilu ja omien rajojen kokeilu.

Motto: Jokaisella on unelmia ja jokaisella on lahjoja. Pitää vain uskoa niihin ja itseensä.

Tiia Kraft

Liikuntaneuvoja (Varalan Urheiluopisto), FISAF Personal Trainer, Les Mills BodyPump ja Combat- lisenssit sekä Lavis-lava- tanssijumppa -lisenssi, Avoimen yliopiston opintoja mm. kasvatustieteestä, biologiasta ja terveystieteistä, Lukuisia kursseja vauvasta vaariin, myös vesi- ja erityisliikunnasta.

Liikkujana olen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä fiilissporttaaja. Lajit vaihtelevat vesiurheilusta metsiköiden kautta jumppasaliin. Tällä hetkellä rakkaimmat lajit ovat suunnistus ja laskettelurinteiden ja offareiden tykittely kutrit hulmuten! Ohjaajana pyrin haastamaan kaikki ”seuraavalle tasolle” ja luomaan hyvän mielen kaikille jokaisessa liikuntatuokiossa.

Motto: Hyvä mieli on avain hyvään oloon ja toisinpäin!