PALATSIN TOIMINTA ja VASTAANOTON AUKIOLOAJAT POIKKEUSAIKANA !!

Hei kaikki Palatsin asiakkaat,

Kuntokeskus Palatsi on terveen elämän keskus ja sisältää lupauksen aina asettaa asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi etusijalle.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa seuraamme tarkasti sosiaali- ja terveysministeriön sekä terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta.

Madaltaaksemme tartuntariskiä ja auttaaksemme osaltamme hidastamaan koronavirusepidemian leviämistä
keskeytämme liveohjatut ryhmäliikuntatunnit toistaiseksi. Seuraamme tiiviisti tilannetta ja toimimme sen mukaan jatkossa.

Päätös on linjassa THL:n suosituksen kanssa, joka kehottaa välttämään yli 10 hengen kokoontumisia.

Sitoudumme siivoamaan Palatsia tavanomaistakin perusteellisemmin päivittäin; erityisesti laitteita sekä kosketuspintoja ja toivomme että teistä jokainen ottaa yleiset hygieniaohjeet tosissaan.
Tarvitsemme kaikkien yhteispeliä, jotta treeniympäristö säilyy mahdollisimman puhtaana ja että pääsemme pian takaisin normaaliin arkeen myös Palatsilla.

Kuntosali ja virtuaalispinning on teidän käytössä klo 05-23.30.
Olemme myös paikallaan vastaanotossa vkolla 13 ma-ti 10-16 ja ke-to 12-16. Pe-Su suljettu. Muina aikoina soittakaa Merville 0400-940686
Muistathan pyyhkiä laitteet käyttösi jälkeen,suihkepullot ja käsipaperit löytyy tiloistamme.

Me tiedämme, että säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja taistelemaan sairauksia vastaan ja haluamme tukea teitä ja asiakkaitanne tänä haastavana aikana.
Palatsin facebook sivujen kautta pääsette klikkaamaan kotiharjoitus -ohjelmiin ja meiltä saa panttia vastaan lainaksi Bodypump -settejä, tuubi -kuminauhoja sekä muuta pienvälineistöä.

Tämä haastava tilanne ei kestä kuin sen aikaa kun sen on määrä kestää.
Sen jälkeen jatketaan entistä vahvempina yhdessä
Toivottavasti Palatsin henki vie meidät tämän tiukan karikon yli <3 t. Mervi + jumppapirkot