Tunnit > > Tehotunnit

Vauhdikkailla tunneilla syke nousee korkealle ja fysiikkaa koetellaan kokonaisvaltaisesti. Merkitty lukkariin keltaisella pohjavärillä.

LesMills BODYPUMP™ -tunnilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti lihaskestävyyttä levytangoilla. Painoja vaihdellaan voimien ja liikkeen mukaan.

LesMills BODYCOMBAT™ -tunti toteutetaan varjonyrkkeilynä eri taistelulajeja yhdistellen. Potkut ja iskut takaavat tunnin tehokkuuden.

LessMills BODYATTACK™ on korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Tämä erittäin intensiivinen treeni yhdistää atleettiset ja aerobiset liikkeet voima- ja kestävyysharjoituksiin. BodyAttack sopii niin satunnaiselle kuntoilijalle, kuin ammattilaisellekin.

Tehocircuit tunnilla teemat vaihtelevat crosstrainingista HIITiin ja aina porrastreeniin saakka. Tunnilla pääset testaamaan omia rajojasi. Sopii hyvin myös miehille. Kesällä tunti siirtyy ulos, jolloin mukaan saadaan mm. renkaat ja lekat.

Kahvakuula ja Toiminnallinen harjoittelu–-tunti on koko kehoa kuormittava harjoitus, joka sisältää erilaisia nostoja, heilautuksia ja yhdistelmäliikkeitä. Treeni nostaa tehokkaasti hien pintaan, kuormittaen samanaikaisesti useita kehon eri lihasryhmiä, tunnilla tehdään lisäksi liikkeitä oman kehon painolla sekä sykkeen kohotus hyppien/askeltaen kuuluvat tämän tunnin sisältöön.

MimmiTrimmi Kestävyyttä, lihaskuntoa ja sykettä. Tunti on koottu kolmesta eri osa-alueesta. Liikkeet on helppoja, ei vaikeita askelkuvioita vaan helppoa ja tehokasta. Jokainen tekee tunnilla juuri sen mihin pystyy. Tällä tunnilla jokainen on tähti.

M.A.X. trainingM.A.XR on 30 minuutin ryhmäliikuntatunti, jossa treenataan tietyllä harjoitusrakenteella kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. M.A.X muodostuu harjoitusosuuksista ja yhden harjoitusosuuden sisällä on kolme erilaista sarjaa (cardio, legs ja core). Jokaista sarjaa toistetaan 45 sekunnin ajan ja sarjojen välissä on 15 sekunnin tauot. Yksi harjoitusosuus tehdään kaksi kertaa, jonka jälkeen siirrytään uuteen osioon. Kestävyysosio (cardio)suoritetaan steppilautaa käyttäen tai ilman. Voimaosiossa (legs) keskitytään jalkoihin ja pakaralihaksiin (erilaisia kyykkyjä ja askelkyykkyjä) ja core-osiossa keskitytään ylä- ja keskivartalon lihaksiin. Koordinaatiokykyä tarvitaan kaikissa liikkeissä, samoin tasapainoharjoitteet on sisällytetty kokonaisuuteen.