Tunnit > > Tanssilliset tunnit

Vauhdikkaita, helppoja ja hauskoja tunteja, jotka eivät vaadi aiempaa tanssikokemusta. Sopivat kaikille liikkujille. Merkitty lukkariin pinkillä pohjavärillä.

Zumba® on helppoa, tehokasta ja hauskaa fitnesstanssia, jossa jokainen etenee omalla tyylillään ja oman kuntonsa mukaan. Suosittu ja uudistumiskykyinen laji viehättää siihen koukuttuneita vuodesta toiseen. Tanssityylit vaihtelevat tunnin aikana salsasta aina hiphoppiin saakka. Tällä tunnilla ei musiikkia ja huumoria säästellä!

LAVIS-lavatanssijumppa® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että joku talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha chata ja sambaa. Opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

Latino-tunnilla harjoitellaan eri tanssien tekniikoita sekä kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Helppoja ja hauskoja koreografioita lattarimusiikin tahtiin!

LesMills SH´BAM™-tunti on silkkaa tanssin ilotulitusta! Kyseessä on hauskaakin hauskempi tanssituokio, joka perustuu helppoihin tanssillisiin koreografioihin ja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunti sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja aiemmasta tanssillisesta taustasta riippumatta.