Tunnit > > Spinni eli sisäpyöräily

Spinni on helppoa ja tehokasta, sopii kaikille! Sisäpyöräily on loistava tapa saada kehoa kuntoon, polttaa rasvaa ja muokata reidet ja pakarat uuteen uskoon. Spinnitunti koostuu peruskestävyys- ja vauhtikestävyysosuuksista. Tunneilla tehdään intervalliharjoitteita (hitaammat ja nopeammat osuudet vaihtelevat).

Ota spinnitunnille mukaasi normaali sisäliikuntavarustus, hikipyyhe ja liikuntakengät. Salillamme käytössä ovat  korkealaatuiset ja miellyttävät Body Bike Classic Supreme -pyörät, jotka takaavat mukavan ajon sinun kuntosi mukaan.

Sporttispi -tunti monipuolinen tunti jossa ajetaan ylä- ja alamäki osuukisia välistä tasamaalla rullaten. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin haasteitakin haluaville.

LesMills RPM™ -tunneilla ajetaan ohjaajan johdolla erilaisissa simuloiduissa maastoissa, joita ulkona pyöräillessäkin tulisi vastaan. On mäkistä maastoa, tasamaata, rankkoja nousuja ja etäisyys- ja aika-ajoja. Tule mukaan löytämään sisäinen urheilijasi, hikoile ja polta kaloreita endorfiinin virratessa kehossa!

Spin+core ja Spin+body -tunneilla keskitytään jalkoihin ja keskivartalon lihaksiin. Tunnilla vuorottelevat pyöräily- ja lihaskunto-osuudet.