Tunneilla parannetaan ryhtiä, tasapainoa, syviä lihaksia ja kehon liikkuvuutta. Henkinen hyvinvointi lisääntyy ja stressi lievittyy. Hot- tunnit toteutetaan sitä varten olevassa salissa, joka ”lämmitetään” infrapunalamppujen avulla reiluun +30C:seen. Lämpö tekee harjoituksestasi erityisen kokemuksen. Hot – tunneille varaa reilusti nestettä mukaasi, suuri pyyhe jumppamaton suojaksi ja pieni hikipyyhe. Merkitty lukkariin sinisellä pohjavärillä.

Hot LesMills BODYBALANCE™ -tunnit pohjautuvat joogaan ja treenaavat tehokkaasti keskivartaloa. Tunti aloitetaan lämmittelyllä, josta siirrytään joogasta tuttuihin ja muunneltuihin asanoihin. Tunnilla harjoitetaan myös lihaskuntoa ja tehdään liikkuvuutta parantavia venytyksiä. Tunti päättyy muutaman minuutin rentoutukseen. HUOM! Tunnilla ei tarvita kenkiä.

Hot Jooga

Hot Pilates ja Pilates -tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan syviä lihaksia ja liikkuvuutta. Laji on erittäin hyväksi selälle! Rauhallinen tunti sopii myös stressin lievitykseen.

Hot Venyttely+rentoutus-tunnilla venytellään koko kropan lihakset helpoin liikkein. Sopii ja tekee hyvää kaikille!

Hot Kehonhuolto -tunnilla teemat vaihtuvat, syvävenyttelyistä aina rullahierontoihin. Myös Chiball on mukana kehonhuoltotunneillamme.