PilatesHealth -tunnilla PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen, sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta.
PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Venyttely+rentoutus-tunnilla venytellään koko kropan lihakset helpoin liikkein. Sopii ja tekee hyvää kaikille!

LesMills BODYBALANCE™ -tunnit pohjautuvat joogaan ja treenaavat tehokkaasti keskivartaloa. Tunti aloitetaan lämmittelyllä, josta siirrytään joogasta tuttuihin ja muunneltuihin asanoihin. Tunnilla harjoitetaan myös lihaskuntoa ja tehdään liikkuvuutta parantavia venytyksiä. Tunti päättyy muutaman minuutin rentoutukseen. HUOM! Tunnilla ei tarvita kenkiä.

HOT- TUNNEILLA LÄMMITETÄÄN TILA INFRAPUNALAMPPUJEN AVULLA NOIN 35 ASTEESEEN. TARVIT MUKAASI NESTETTÄ JA ISON PYYHEEN MATON SUOJAKSI

Hot Jooga hatha-joogaa, jossa on vaikutteita myös muista joogasuuntauksista. Läsnäolo, hengitys ja oman kehon kuuntelu ovat tärkeässä osassa. Tunnilla tehdään välillä dynaamisempia liikkeitä seisten, välillä palauttavia liikkeitä matolla. Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi joogaaja, aina löytyy vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunnin jälkeen olo on keveämpi, rento, palautunut. Joogasta saat apua myös stressiin tai uniongelmiin, lisäksi kova treeni tai hektinen arki tarvitsee vastapainoksi jotain palauttavaa, jotta keho ja mieli voivat hyvin.

Hot Kehonhuolto -tunnilla teemat vaihtuvat, syvävenyttelyistä aina rullahierontoihin. Myös Chiball on mukana kehonhuoltotunneillamme.