Uusimmat artikkelit:

VUOSIKORTTITARJOUKSEMME NYT. Lue asiakasystävälliset sopimusehtomme

KUNTOKESKUS PALATSI OY Jäsensopimus
Yleiset sopimusehdot 1.5. 2019 alkaen
Jäsensopimus Kanta- asiakkaan tulee olla 18- vuotias. Jos asiakas on alaikäinen myös huoltajan tulee allekirjoituksellaan hyväksyä tämän sopimus.
Edut: Riippuen minkälaisen jäsenyyden ottaa, kanta-asiakas saa käyttää Palatsin ryhmäliikunta tunteja, kuntosalia, virtuaalispinniä sekä sovittuja vieraspaikkakuntien tunteja. Pelkkä kuntosalijäsenyys sisältää kuntosalin käytön ja virtuaalispinni. Aamupalatsi oikeuttaa kaikkien palveluiden käyttöön klo 05-13 välisenä aikana. Asiakkuus on henkilökohtainen.

Sopimuksen voimassaolo: Sopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes käyt irtisanomassa sen asiakaspalvelussamme. Irtisanomisaika alkaa mahdollisten kaupanpäällisenä tai alennushinnalla saadun kuntoiluajan jälkeen.
Sopimushinta muuttuu voimassa olevan kuukausihinnan suuruiseksi, kun mahdolliset kampanjatarjous viikot/kuukaudet päättyy.
Mikäli sopimus katkaistaan ennen ensimmäistä maksua, tarjous- ja kaupanpäällisviikot tai kuukaudet tulevat asiakkaan maksettavaksi ennen sopimuksen päättymistä. Irtisanominen tehdään kirjallisena ja irtisanomisaika on 30 päivää. (Nopeat/suuret muutokset elämäntilanteessa otetaan tapauskohtaisesti huomioon)

Maksutavat: Asiakas voi maksaa vuosijäsenyyden joko kerralla, tai kk-erissä. Kk- erät maksetaan kuukausittain etukäteen vastaanottoon joko käteisellä, kortilla tai haluttaessa e-laskulla. Maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntasetelit, e-passi, easybrake jne.
Hinnasto: Palatsi Oy pidättää oikeuden hinnankorotuksiin. Hinnanmuutoksista ilmoitetaan sähköpostitse vähintään 1 kk:ta ennen hinnan muuttumista.

Erääntynyt maksu: Mikäli asiakkaan jäsenmaksut ovat myöhässä 60 päivää, ei asiakkaalla ole kortti aktiivisena ennen kuin maksut on päivitetty ajan tasalle. Maksut tulee hoitaa viipymättä Palatsin vastaanottoon.
Sairasloma: Pitkän sairasloman ajalta (kuitenkin minimissään 4 viikon) saa hyvityksen lisätreeniaikana (sairasloman pituuden verran) lääkärintodistusta esittämällä tai ilmoittamalla meille heti sairausloman alettua.
Palveluiden rajoitukset: Palatsilla on oikeus sulkea keskus, lyhentää aukioloaikoja tai rajoittaa muutoin käyttämistä joko kokonaan tai osittain mm. välineiden, huollon, remontin, toiminnan laadun, turvallisuuden, pyhä- ja virallisten vapaapäivien takia. Palatsi pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia ryhmäliikuntatunteihin, niiden määrään ja aukioloaikoihin.

Turvallisuus: Asiakas on velvollinen noudattamaan Palatsin antamien välineiden/varusteiden, käyttöä koskettavia ohjeita, sekä turvallisuus ja toimintaohjeita.
Jäsenen muut velvollisuudet: Jäsen on vastuussa omasta terveydentilastaan siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä. Harjoittelu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Turvallisuuden lisäämiseksi ja väärinkäytösten lisäksi Palatsissa on kulunvalvontakortti, joka on jäsenen henkilökohtainen. Kulunvalvonta edellyttää jokaisen jäsenen käyttävän jäsenkorttiaan ennen käyntiä ja pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytensä.
Vastuunrajoitus Palatsi ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista jäsenille tai heidän vierailleen Palatsin tiloissa, ellei vahinko ole tapahtunut Palatsin henkilökunnan olennaisen laiminlyönnin vuoksi.

Tutustu VirtualSpinniin!

Tule tutustumaan virtuaalisiin sisäpyöräilytunteihin!

Tunnit sopivat täydellisesti kaikentasoisille kuntoilijoille. Lue lisää täältä!

Tule rohkeasti kokeilemaan! Tunnilla pärjää hyvin omaa kuntoaan kuunnellen. Ohjaajamme auttavat alkuun virtuaalin saloihin perehdyttäessä.